the vampire diaries the originals

Dit zou eigenlijk het einde van The Originals zijn…

Het is officieel. The Originals is geëindigd. Maar ben je tevreden met het einde? Showrunner Julie Plec had namelijk totaal iets anders in gedachten aan het begin van de serie. In een interview met Entertainment Weekly verteld ze dat het eigenlijk de bedoeling was dat Klaus en Caroline voor altijd bij elkaar zouden blijven. En dan bedoelde ze ook echt forever. Ze zouden samen de wereld rondreizen en als eerste naar Parijs gaan. Wait what?

 

Waarom is het dan veranderd?

Toen Caroline met Stefan trouwden in The Vampire Diaries veranderde Plec van gedachten. ‘This is the right way to have honored Stefan. Because once Caroline and Stefan found love and got married and she lost him, it never reallyy felt right to have Caroline move past Stefan’s memory to go travel the world for all eternity with Klaus Mikaelson, as much as they have a connection and powerful bond. I really felt like Stefan’s memory was important to protect.’ Herleef jij deze afleveringen ook weer bij het lezen van deze uitleg? We moeten er bijna een traantje van wegpinken. Als je net als ons een The Vampire Diaries fan bent, doe dan de quiz en test je kennis!

Terug naar The Originals met een andere brandende vraag, was jij team #Klaroline en had je liever gehad dat Caroline en Klaus samen eindigden? Of heeft Plec gelijk en was dit de beste manier om met The Originals te stoppen? Je hebt nog zat tijd om daar over na te denken want de nieuwe spin-off Legacies komt pas in oktober uit. Klik op Legacies en bekijk de trailer!

 
 

LEES OOK:

 

Fotografie: The Vampire Diaries

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen