Designer dolce & gabbana noemt Selena Gomez lelijk - cosmogirl

Dolce & Gabbana-designer noemt Selena Gomez lelijk

Je kunt veel van Selena vinden, maar lelijk lijkt ons daar niet een van. Toch is dat precies hoe Dolce & Gabbana-designer Stefano Gabbana haar noemt op Instagram. O, en hij vindt haar op een pomeriaan lijken. Needless to say dat hij nu op social media de wind van voren krijgt van Selenators.

Rude!

Op een post van @catwalkitalia, met Selena in verschillende rode jurken, reageert de ontwerper: ‘È proprio brutta!’, wat in het Italiaans zoveel betekent als ‘zij is echt lelijk!’ Iemand anders reageerde daarop met: ‘Ze lijkt op een pomeriaan, hahahaha! Je hebt gelijk.’ Gabbana reageerde daar weer op met: ‘Hahahaha dat is waar.’  HOW RUDE! En dat terwijl het modehuis Selena regelmatig heeft voorzien van een mooie outfit.

 

Haters

Fans reageren woedend op de gemene comment van Gabanna, maar dat lijkt de designer helemaal niets te doen. Sterker nog: hij maakte eerder ook al opmerkingen over Miley Cyrus en Kate Moss en postte vorig jaar deze smakeloze afbeelding op Instagram als reactie op zijn ‘haters’:

https://www.instagram.com/p/BUdYayNlmo6/?utm_source=ig_embed

Support

Gelukkig voor Selena nemen niet alleen haar trouwe fans het voor haar op, maar kan ze ook rekenen op steun van heel veel celebs. Zo reageerde Miley: ‘Well what that d*ck head said (if it’s true) is f*cking false and total bull sh*t’, en ‘She’s fine AF’. DUS DAT, MILEY!

 

Julia Michaels tweette: ‘Just here to tell you that you are one of the most beautiful women I know, inside and out. Love you always.’  En we couldn’t agree more.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen