sneakerness

Doneer je oude sneakers tijdens Sneakerness!

Komend weekend zijn alle modeliefhebbers en sneakerheads te vinden in Rotterdam, voor het mega sneaker-event ‘Sneakerness’. Je kunt hier niet alleen de meest exclusieve sneakers en streetwear outfits vinden; je kunt er ook je oude sneakers doneren!

Programma Sneakerness

In de Onderzeebootloods in Rotterdam kun je dit weekend niet alleen duizenden exclusieve sneakers scoren bij verschillende stands, maar kun je dus ook je sneakers inleveren voor donatie of bij het ‘StockX drop off point’, waar zij de verzending voor hun rekening nemen en jij de waarde van je sneakers krijgt uitbetaald. Ook is er een foto expositie van Nikki van Toorn en kan je je sneakers professioneel laten schoonmaken bij Crep Protect. Ook kun je zelfs je nagels laten doen bij denail artists van The Happy Toko, is er een kapper én kun je een tattoo laten zetten! Niet te vergeten is er ook nog een chill area met drinks, eten en tunes van DJ Turne.

Sneakerboom

Door middel van een bijzondere ‘donatie boom’ wordt iedereen opgeroepen om zijn of haar oude (of nieuwe) paar schoenen in te leveren. Hierdoor kan Sneaker Paradise Charity deze persoonlijk in verschillende gebieden in Afrika uitdelen. Het bedrijf is hier al tien jaar mee bezig en één keer per jaar rijden ze zelf naar Afrika, om hier – tot in de kleine bergdorpjes- mensen die het het hardst nodig hebben schoenen te geven. Het ingezamelde geld wordt gebruikt om voedselpakketten te kopen en speelgoed voor de kinderen. Kosten voor vervoer, accommodatie en verblijf betalen de mensen van Sneaker Paradise volledig zelf.

Misschien leuk om nieuwe sneakers te kopen als Sinterklaascadeau?

Tickets

Meer info over het event vind je op Sneakerness.com. Kaartjes voor zaterdag 30 november (€14) en zondag 31 november (€12) kun je hier scoren. Het event duurt van 12:00 tot 18:00 uur en vindt plaats in de Onderzeebootloods in Rotterdam.

LEES OOK:

Beeld: Sneakerness, Nikki van Toorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen