Louis Tomlinson

Doodsoorzaak zusje Louis Tomlinson bekend

Afgelopen maart hoorden we het verdrietige nieuws dat het achttienjarige zusje van Louis Tomlinson is overleden. Deze week is de oorzaak van het overlijden bekend gemaakt. De lijkschouwer liet weten dat Félicité is overleden aan een overdosis. Heartbreaking.

Overdosis

Ze zijn er achtergekomen dat Félicité een mix van cocaïne en de pijnstillers alprozolam en oxycodon in haar bloed had zitten. De Britse tiener nam de drugscocktail niet om zelfmoord te plegen. ‘Ik heb geen bewijs gevonden dat het een opzettelijke daad was om haar leven te beëindigen.’ liet de lijkschouwer weten. Daarnaast onthulde een arts dat Félicité al jaren worstelde met verslavingen en dat Louis haar meerdere malen hielp bij haar pogingen om af te kicken.

De lijkschouwer heeft het nieuws over de doodsoorzaak laten weten tijdens een zitting. Bij deze zitting waren er verschillende nabestaanden aanwezig, maar Louis was er zelf niet bij.

VERDRIET

De 27-jarige voormalig One Directioner heeft zich in interviews nog niet uitgelaten over het verlies van zijn zusje. Wel sprak hij een paar dagen na haar dood zijn dank uit voor alle steun en vertelde dat hij zich op zijn muziek zou focussen. In 2016 verloor Louis ook zijn moeder, die op 43-jarige leeftijd is overleden aan leukemie.

LEES OOK:

Beeld: @Felicitegrace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen