dora the explorer

Dora The Explorer komt tot leven in nieuwe film

Weet jij nog die kinderserie Dora The Explorer? Nou houd je vast, want ook van deze serie is nu een live-action remake gemaakt. Mét aapje Boots en vos Zwieber!

Dora The Explorer

Er duiken de laatste tijd overal live-action remakes op (vooral van Disney), maar nu dus ook eentje van Paramount Pictures! Waarschijnlijk heb je toen je jonger was wel gekeken naar de populaire serie over ontdekkingsreiziger Dora die met haar aapje Boots, paarse rugzak en landkaart allerlei avonturen beleefd. De zin ‘Zwieber niet stelen!’ zal je dan ook zeker bekend in de oren voorkomen.

Dora and the Lost City of Gold

De film gaat ‘Dora and the Lost City of Gold’ heten en Isabela Moner speelt de rol van Dora. In het verhaal leidt ze een groep vrienden door de jungle op zoek naar haar ouders. Dora’s vader wordt gespeeld door Michael Peña en moeders wordt gespeeld door Eva Longoria (hello Desperate Housewives flashback!). Dora wordt tijdens deze tocht vergezeld door haar aapje Boots en komt onderweg ook Zwieber tegen, de vos die het slechtste met Dora voor heeft en haar spullen wilt stelen.

In de bios

De film is misschien wel gemaakt voor de wat jongere leeftijden, maar daarom juist een goed excuus om je jongere broertje, zusje, neefje, nichtje, whatever, mee te nemen toch? Zo kan jij toch nog stiekem even teruggaan naar de good old days als peuter voor de tv.

‘Dora and the Lost City of Gold’ is vanaf augustus in de bios te zien!

Heb jij ook al de trailer van het derde seizoen van Stranger Things gezien?

dora the explorer

LEES OOK:

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen