MTV Double Trouble Sharon Esmee

Double Trouble: Twins Sharon en Esmee van #EOTBDD gaan op vakantie voor nieuw MTV-programma

Ken je de spraakmakende tweeling Sharon en Esmee uit MTV’s Ex on the Beach Double Dutch nog? Get yourself some popcorn, want vanaf vanavond zijn ze te zien in hun eigen realityprogramma: Double Trouble.

Sharon en Esmee opVakantie

De zusjes uit Maaskantje hadden na EOTB niet zoveel meer te doen behalve sandwiches maken, dus besloot MTV ze op vakantie te sturen. Waarheen? Sharon en Esmee hadden geen idee. Op safari? Kamperen? Chillen in een luxe resort? Dat laatste had natuurlijk hun voorkeur. ‘We willen in ieder geval niet naar een of andere ***camping’, aldus de meiden.

Double Surprise!

Inmiddels is de bestemming bekend – Bulgarije it is – en zijn de nodige voorbereidingen getroffen. Met een nieuwe garderobe én ingreep zijn Sharon en Esmee as ready as can be voor vertrek. En jullie mogen drie keer raden waar ze verblijven. Wij geven alvast een kleine hint: het is dus géén all-inresort. Oh, en er staat ze nog een verrassing te wachten… EOTBDD-ers Jordi en Jeffrey komen namelijk ook even langs.

 

Waar en wanneer kun je Double Trouble kijken?

Benieuwd of de promenade van Sunny Beach dat allemaal wel aankan en hoe het de twins daar vergaat? De eerste aflevering is vanavond om 22:00 uur te zien op MTV. Kom maar door met die double trouble en hilarische uitsprakenKun je niet tot zondag wachten? Check alvast deze promo’s. MTV heeft trouwens ook nog een andere leuke realityserie Siesta Key, de opvolger van The Hills! Maar surpriseeeee, ook The Hills komt terug!

https://www.instagram.com/p/BWanmOZDDWh/?tagged=mtvdoubletrouble

https://www.instagram.com/p/BYGvTjpniHO/?tagged=mtvdoubletrouble

https://www.instagram.com/p/BXlRKE6DsLZ/?taken-by=mtvnl

LEES OOK:

 

Fotografie: MTV Double Trouble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen