tony chocolonely

Dreams do come true: Tony’s opent een chocoladebar

Op 1 juli opent Tony Chocolonely een echte chocoladebar! De hemel voor elke chocoladeliefhebber.

Tony Chocolonely chocoladebar

De nieuwe bar bevindt zich in middenin Amsterdam, in de Beurs van Berlage. In de bar draait alles om chocolade en kun je het nieuwste van het nieuwste proeven, zoals zoete burgers gemaakt van witte chocolade met vruchten, melkchocolade met marshmallows en pure chocolade met koekjes en ananas. Ook vind je er s’mores en shortbread. Ben je al aan het kwijlen?

Je krijgt zelfs een slabbetje om, zodat alle chocola die niet in je mond komt, netjes wordt opgevangen. Heb je iets gekocht? Dan kun je het nog even onder een witte, melk- of pure chocoladefontein houden, om het nog even extra te overgieten met chocola.

Hartig

Maar zelfs als je niet zo van de chocolade bent, is de nieuwe Tony’s bar the place to be. Je kunt er namelijk ook hartige snacks halen zoals tosti’s, bitterballen, wraps, tomatensoep en kaaskroketjes.

Wist je dat dít het geheime recept is van Ben & Jerry’s cookie dough?

Fair-trade

Tony’s Chocolonely staat voor 100% ‘slaafvrije’ chocolade en daarom zijn de recepten voor de nieuwe producten allemaal fair-trade en is de productie ervan volledig traceerbaar. Zo komt de originele Tony-chocolade die in de producten en chocoladefonteinen zit, bijvoorbeeld uit Ghana. Verder is de hele bar ingericht op duurzaamheid en zijn zelfs de stoelen gemaakt van oude stewardessenuniforms.

Ook is er in de bar zelfs een fotopunt om nog even een Insta-worthy pic te schieten nadat je je buikje hebt rondgegeten.

Wij weten wat wij doen op 1 juli!

Check hier ook alles wat we weten over de opening van de Tony’s Chocolonely fabriek.

LEES OOK:

Bron: AD

Beeld: Instagram @tonychocolatebar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen