Amalia

Duitsers lyrisch over prinses Amalia

Deze week was het weer tijd voor het officiële fotomomentje van onze royal family in Lech, waar ze as we speak aan het skiën zijn. Net als de Nederlandse pers, was de Duitse er als de kippen bij, maar in hun fotoshoot had één royal de hoofdrol: prinses Amalia. Vorig jaar waren onze oosterburen al razend enthousiast over Amalia’s golden locks (snappen wij wel, gelukkig bestaat er voor ons haarparfum), maar deze vakantie noemden de Duitsters Mali een fotomodel. En de complimenten komen niet alleen van onze buren, ook de Spanjaarden zijn verliefd op onze prinses.

Schone prinses

Wij wisten natuurlijk al langer dat onze prinsesjes stuk voor stuk gorgeous zijn, maar gelukkig zien de Duitsers en Spanjaarden dat dus ook. Amalia had helaas eerder last van social media bullies. Tijdens Koningsdag ging Twitter helemaal los in een online gevecht tussen bullies en verdedigers van de prinses. Over het algemeen hadden de bullies iets op te merken over haar figuur en de verdedigers en wij vinden dat natuurlijk not done. Amalia is prachtig en haar figuur is net zozeer beautiful. Ieder figuur is mooi en de Duitse media laat dat weer eens zien. Zoals a Little Princess ooit eens zei: ‘Alle meisjes zijn prinsessen.’ En alle prinsessen zijn mooi!

Fototalent

Mali zelf weet natuurlijk ook het een en ander van fotografie. Los van het feit dat ze haar hele leven al op de kiek moet, schiet zij zelf ook graag plaatjes. De prinses trekt dan het bos in om foto’s te maken van moeder natuur. De kans dat Amalia haar tips deelt met ons is klein, maar gelukkig zijn er genoeg tips om je eigen fototalent te ontwikkelen.

LEES OOK

Fotografie: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Zgadzam się, wideo jest po prostu super, a gra fajna.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen