Harry Styles in Dunkirk

De eerste Dunkirk trailers met een pratende Harry Styles zijn hier!

10 dagen voor de grote release van de film zijn ze er dan eindelijk; de eerste Dunkirk trailers met een pratende Harry Styles. YAS.

Het werd ook wel een keer tijd. De eerste trailer van de film kwam eind vorig jaar uit, daarin konden we maar een paar milliseconden van Hazza genieten. Een keer knipperen met je ogen en zijn moment was alweer voorbij.

Niet helemaal eerlijk natuurlijk. Vonden ze zelf ook. Daarom maken ze het goed door hem in de nieuwe clipjes te laten shinen (duh), kletsen en eten.

‘Somebody’s gotta get off so the rest of us can live!’

Maar zien we in het tweede clipje nu het slechtste of het beste in Harry’s personage naar boven komen? We’re not so sure. Met de tekst: ‘Somebody’s gotta get off so the rest of us can live!’  kan hij bedoelen dat hij óf zelf van de boot wil springen, óf hinten dat hij een van zijn maten tussen de vissen wil dumpen.

Wij wedden op het eerste. En ons hart breekt al bij het idee.

Vanaf 20 juli weten we het, dan draait Dunkirk in de bioscoop. Overigens is Styles niet de enige #MCM die in de film speelt. Knappie Fionn Whitehead (die je in CG! issue #06 al voorbij zag komen) maakt ook zijn debuut in Dunkirk. Genoeg redenen om de film te gaan kijken dus.

Bekijk hier de clipjes:

https://twitter.com/thestylespics/status/882895597115715584

https://www.instagram.com/p/BWMBIrXgwX8/
En de full-length trailer…

Lees ook: Filmtip: Baby Driver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen