dylan sprouse

Dylan Sprouse gaat spelen in de sequel van After!

OMG, we kunnen in de nieuwe After film niet één, maar twee droomboys bewonderen! Dylan Sprouse (Cole’s twin) gaat spelen in After we collided!

F*cking Trevor

Degene die de boeken hebben gelezen (en natuurlijk Cole’s post zagen) weten al wie Dylan Sprouse gaat spelen, maar wij verklappen het ook erg graag aan je! De hunk zal in de huid kruipen van niemand minder dan Trevor a.k.a F*cking Trevor.

Trevor is een collega van Tessa die niet zo goed kan opschieten met Hardin. De twee boys hebben namelijk te maken met een klein obstakel; Trevor’s crush op Tessa. Yep, Josephine Langford is de lucky lady die in een driehoeksverhouding mag spelen die bestaat uit haar en de karakters die Hero Fienes-Tiffin èn Dylan Sprouse spelen… We zijn stiekem wel een beetje jaloers op Josephine en wenden ons tot single Lily.

After Sequal

Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend, maar wat je wel kunnen vertellen is dat de film weer wordt opgenomen in Atlanta  en dat Dylan daar binnenkort dus te vinden is. We’ll keep you y’all posted als het gaat om meer nieuws rondom deze awsome sequel van After!

LEES OOK

Beeld: Instagram @portalparadapop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen