Ed Westwick dropt ‘XOXO’ mondkapjes

Eergisteren had Ed Westwick een Instagram-post geplaatst die hintte naar Gossip Girl, althans dat dachten we. Het is toch wat anders dan we hadden verwacht.

‘XOXO’ mondkapjes

Ed Westwick, beter bekend als Chuck Bass, dropte eergisteren een grote hint op Instagram. De acteur postte een foto waarin alleen in het roze ‘XOXO’ stond en we weten allemaal waar dat voor staat…

Helaas heeft Gossip Girl er – op het logo na – niets mee te maken, maar dropte Ed een ‘XOXO’ mondkapjes lijn. Hij postte gisteravond een nieuwe foto en schreef in de caption: “Ik denk dat we het allemaal met elkaar eens kunnen zijn als we zeggen dat de wereld wat hugs en kisses kan gebruiken op dit moment. Help mij om geld op te halen voor @kickitout die helpt tegen racisme en discriminatie om iedereen te helpen die rugby speelt, kijkt of werkt. Je kan helpen door de collectie van @represent te kopen. Laten we allemaal samen werken om een verschil te maken! Link in bio xoxo”.

De fans van Gossip Girl zijn een beetje teleurgesteld over de ‘XOXO’ bekendmaking van Ed Westwick, want iedereen (including us) hoopte op een comeback van de acteur, maar we moeten toegeven dat deze mondkapjes té leuk zijn.

De XOXO mondkapjes je hier shoppen!

LEES OOK:

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen