Een verfilming van het boek ‘De Selectie’ komt eindelijk naar Netflix!

Ben jij bekend met de De Selectie-trilogie van Kiera Cass? Well guess what, de populaire reeks krijgt nu een eigen verfilming op Netflix en hij verschijnt sneller dan je denkt!

De Selectie

De Selectie, ook wel bekend als The Selection, gaat over 35 meisjes die in een caste-samenleving leven. De selectie is voor hun dé kans op een beter leven. Op deze manier kunnen ze ontsnappen aan hun armoedige leven en opgenomen worden in een wereld voor glamour. De selectie geeft de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon. America Singer moet er daarentegen niets van hebben. Zij moet doordat ze geselecteerd is haar geheime liefde achterlaten en strijden voor een kroon die ze niet wilt. Maar als ze prins Maxon ontmoet, is alles opeens anders.

De boekenreeks nog niet gelezen? Scoor hieronder het eerste deel!

de selectie

De Selectie – Kiera Cass €15,99 AKO

Netflix film

Na veel vragen van fans, kwam al een tijd geleden het plan er om een verfilming van het boek te maken. De weg hiernaartoe was alleen erg lang en ging vooral niet soepel, maar nu is het eindelijk zeker: De Selectie komt naar Netflix! En dit gaat zeker een boel magische momenten opleveren.

Haifaa Al-Mansour, de regisseur van de film Nappily Ever After, gaat de verfilming produceren, en wij zijn super ready!

Deze nieuwe Netflix serie moet je ook zeker checken!

 

LEES OOK:

Bron: Epic reads

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen