the politician seizoen 3

De trailer van de live-action remake van Lady en de Vagebond is hier!

Dat er een live-action remake van Lady en de Vagebond komt, heb je misschien al een hele tijd geleden voorbij zien komen op onze website. Of niet, en dit is nieuwe informatie voor je, en you’re freaking out just as hard as we did toen we ‘t hoorden. Either way, Disney heeft nu de eerste beelden van de live-action remake uitgebracht en OMFG are we excited.

Waar gaat de live-action remake van Lady en de Vagebond over?

Voor het geval je even kwijt bent: de Disney classic komt uit 1955(!), en  gaat over de verwende cockerspaniël Lady en zwerfhond en vuilnisbakkenras Vagebond die verliefd op elkaar worden. Met die (#NeverForget) iconische scène dat ze samen spaghetti met gehaktballetjes eten en zoenen omdat ze per ongeluk één spaghettisliertje delen tot gevolg. Swoon. We kunnen nu al niet wachten om twee echte doggo’s dit te zien doen. Of is het stiekem een beetje weird dat we honden willen zien zoenen..?

Minder racistisch

De scènes die we niet terug gaan zien in de live-action remake van Lady en de Vagebond, zijn die met de Siamese katten. Deze zouden als racistisch worden gezien, en dat is natuurlijk een no-go. Hier lees je meer over Disney’s statement rondom de racistische katten.

Wanneer komt Lady en de Vagebond uit?

Als je bedenkt dat sinds maart 2018 al zitten te wachten, best wel heel erg snel al! De live-action remake van Lady en de Vagebond verschijnt 12 november op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney. Ben je nu al in de mood voor a little bit of live-action Disney? Dan kun je The Lion King nu nog in de bioscoop kijken!

De eerste Lady en de Vagebond trailer

En dan nu the moment you’ve been waiting for: de allereerste trailer. Wij plaatsen alvast een bulkorder voor tissues, want die scène waarin Vagebond wordt meegenomen… Veeg. Ons. Op.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen