Emily in paris

Emily In Paris wordt de nieuwe Sex And The City serie en dít is de trailer

Goed nieuws voor alle Sex And The City fans! Er komt een nieuwe serie die geproduceerd is door dezelfde makers! Emily In Paris wordt de nieuwe Sex And The City genoemd, maar dan in Parijs. Actrice Lily Collins speelt de hoofdrol in de serie. Dus app je besties, want binnenkort kunnen jullie weer plannen maken om samen deze serie te kijken!

Emily in Paris

Gossipgirl, Friends en Sex And The City zijn echte bingewatch klassiekers, maar na deze serie’s al zo’n 10 keer gezien te hebben, wordt het weer tijd voor iets nieuws. De makers van Sex And The City komen nu met een nieuwe serie: Emily In Paris!

De serie gaat over een jonge vrouw Emily, gespeeld door Lily Collins, die van Chicago naar Parijs is verhuist voor haar werk bij een marketingbureau. Het leven in Parijs gaat iets minder makkelijk dan dat ze had verwacht. Ze moet haar weg vinden in de nieuwe cultuur, werken aan haar liefdesleven én andere uitdagingen die komen kijken bij deze Franse stad.

Trailer

We hoeven niet lang meer te wachten, want 2 oktober verschijnt de nieuwe serie al op Netflix! Check hieronder snel de trailer:

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen