VS

Er is een transgendermodel aan de Victoria’s Secret Angels toegevoegd

Victoria’s Secret kiest voor het eerst in de geschiedenis van het lingeriemerk een transgendermodel uit voor een campagne! Het gaat om de 22-jarige Braziliaanse Valentina Sampaio, and she is such a cutie!

Victoria’s Secret kiest voor een Transgendermodel

Voor sommige komt dit awsome nieuws misschien als een verassing, want vorig jaar liet de big boss van het lingeriemerk Ed Razek – die, as we speak met vervroegd pensioen is gegaan – weten dat er ‘geen plaats was voor transgendermodellen’ bij Victoria’s Secret. Dit schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat, en zowel Ed Razek als het lingeriemerk het moesten ontgelden.

VS

Na veel kritiek bood Ed Razek zijn excuus aan via het officiële Twitteraccount van Victoria’s Secret. “Mijn opmerking over transgenders in de show van Victoria’s Secret kwam over als ongevoelig. en daarvoor bied ik mijn excuus aan. Voor de duidelijkheid: we willen heel graag een transgendermodel in de show hebben. Er zijn ook veel transgendersmodellen bij castings geweest, maar net als vele anderen hebben ze het niet gehaald, maar dit ging nooit om hun geslacht. Ik bewonder en respecteer hun reis op weg naar wie ze echt zijn.”

Gelukkig zat er uiteindelijk wél een transgendermodel tussen die de castings gehaald heeft, en als je Valentina Sampaio ziet snap je meteen waarom!

 

Wat vind jij van dit nieuws? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @victoriasecret

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen