Love is blind, the circle

Er komen nieuwe seizoenen aan van Love is Blind en The Circle!

De twee Netflix realityseries The Circle en Love is Blind werden in een korte tijd een huge succes. Nu we de eerste seizoenen van beide series binnen no-time hebben uitgekeken, willen we meer! Gelukkig komt Netflix met goed nieuws.

Love is Blind

De love-serie Love is Blind werd de afgelopen tijd massaal bekeken. In de serie krijgen deelnemers tien dagen de tijd om hun verloofde te kiezen. Ze mogen alleen met elkaar praten via ‘pods’ en zien elkaar dus niet! Als ze het gevoel hebben dat ze ‘the one’ hebben gevonden, kunnen ze de ander ten huwelijk vragen. Is het antwoord ‘ja’, dan zijn ze verloofd! Het koppel krijgt elkaar hierna voor het eerst te zien en mag samen op vakantie om vervolgens thuis elkaars vrienden en familie te ontmoeten. Blijft hun relatie standhouden in de echte wereld, dan zullen ze uiteindelijk écht trouwen!

Onlangs is er ook een Love is Blind reunion opgenomen. Hier lees je alles erover.

The Circle

Ook The Circle is bij menig Netflix kijker een groot favoriet. In The Circle wonen verschillende deelnemers, of ‘players’, drie weken lang in hetzelfde gebouw, maar zien elkaar nooit face-to-face. Ze wonen elk in hun eigen appartement en kunnen alleen communiceren via hun profielen via een speciaal ontworpen social media app: The Circle. Ze kunnen hierbij ervoor kiezen om hun profiel te maken gebaseerd op de werkelijkheid óf ervoor kiezen om voor hun profiel compleet andere gegevens en foto’s te gebruiken, en zich dus voor te doen als iemand anders (aka catfishing).

Tijdens de afleveringen moeten de deelnemers andere players ‘raten’ van eerste tot laatste plek. Hierna krijgen alle deelnemers de gemiddelde scores van iedereen te zien, van hoogste tot laagste score. De twee deelnemers met de hoogste scores zullen vervolgens worden uitgeroepen tot ‘influencers’ en hebben de mogelijkheid om de andere spelers te ‘blocken’. Maar de spelregels kunnen zo nu en dan veranderen, wat het spelletje heel interessant maakt…

Op zoek naar nog meer Netflix series om te bingen? Check dan dit lijstje!

Nieuwe seizoenen

Netflix heeft onze bingewatch-gebeden verhoord en heeft nu aangekondigd dat er niet één maar twee (!) nieuwe seizoenen van beide series zullen komen. Wanneer de seizoenen precies komen is helaas nog onduidelijk.

LEES OOK:

Beeld: Love is blind & The Circle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen