A Christmas Prince

Er komt A Christmas Prince deel 3!

Maak je klaar, want Netflix maakte vandaag bekend dat er deze kerst een deel 3 komt van de populaire filmreeks A Christmas Prince!

A Christmas Prince

Het eerste deel van de kerstfilm was al een regelrechte hit. Hierin wordt journaliste Amber (Rose McIver) op pad gestuurd naar Aldovia, om daar verslag te doen van de knappe prins Richard (Ben Lamb). Door een misverstand wordt Emily aangezien voor de bijlesleraar van de jonge prinses Emily, een perfecte kans om undercover verslag te doen. En ja, 3x raden wat er dan gebeurt…

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Al snel volgde dan ook het tweede deel A Christmas Prince: The Royal Wedding, waarin de twee het huwelijksbootje instappen en Amber na het jawoord queen of Aldovia zal worden. Maar dat gaat natuurlijk gepaard met een hoop verantwoordelijk en regels.

A Christmas Prince: The Royal Baby

En nu is er dan ook een derde deel aangekondigd! Want ja, ‘a baby makes 3’. Of de nieuwe baby een meisje of een jongen wordt, houdt Netflix nog even geheim.

Netflix omschrijft de film als: ‘Het is Christmastime in Aldovia – en een royal baby is onderweg! Amber en Richard verwelkomen royals van een faraway kingdom om een oude wapenstilstand te vernieuwen. Maar wanneer een onbetaalbaar 600-jaar oud verdrag verdwijnt, wordt de vrede in gevaar gebracht en bedreigt een oude vloek de familie!’

Dit klinkt in ieder geval erg spannend. We can’t wait!

Ondertussen kun je deze vier romantische Nicholas Sparks films op Netflix bekijken.

a christmas prince

LEES OOK:

Fotografie: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen