Heb jij al alle seizoenen van Atypical op Netflix uitgekeken? Dan hebben wij goed én slecht nieuws voor je. De serie krijgt namelijk binnenkort een vierde seizoen! Het slechte nieuws is alleen dat dit seizoen ook helaas gelijk het laatste zal zijn.

Atypical

Oke, first things first: als je nog niet gehoord hebt van deze superleuke serie, dan vertellen wij je graag even de story line van Atypical.

In Atypical volgen we de 18-jarige autistische Sam Gardner. Sam is op zoek naar zichzelf en naar de liefde. Dit zet niet alleen zijn eigen leven, maar ook het leven van zijn gezin op z’n kop. Omdat Sam autistisch is gaat zijn zoektocht naar de liefde nét even iets anders dan bij andere jongens van zijn leeftijd.

En nu na een succesvol seizoen 1, 2, én 3, komt er dus ook een vierde seizoen aan!

Op zoek naar een andere brand-new serie? Check dan hier de trailer van Love is Blind!

Seizoen 4

In seizoen drie zagen we hoe Sam aan zijn eerste jaar op een nieuwe school begon, dus wie weet wat seizoen vier ons gaat brengen. Producent van de serie Robia Rashid zei het volgende over het laatste seizoen: ‘Ik ben natuurlijk verdrietig dat er een einde komt aan de serie, maar wel dankbaar dat ik dit verhaal heb mogen vertellen.’ Het laatste seizoen zal in 2021 uitkomen en bestaat uit 10 afleveringen. Nog even wachten dus but it’ll be worth it!

Wist je al dat de proefperiode bij Netflix is veranderd?

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: Netflix