Baby driver

Er komt een Baby Driver deel twee!

De grappige actiefilm Baby Driver, die alweer in 2017 uitkwam, krijgt eindelijk een vervolg! Sony Pictures heeft volgens Geeks Worldwide met een tweede film ingestemd. Dus misschien kunnen we wel dit jaar nog hottie Ansel Elgort op het grote scherm bewonderen.

Baby Driver

In Baby Driver zien we Ansel als Baby, een bestuurder van vluchtauto’s die zo slecht is, dat hij eigenlijk het beste is wat ons ooit is overkomen. Gelukkig heeft Baby ook een hele lieve kant (hoe kan het ook anders met zo’n naam). Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven en daarom heeft hij ook altijd oortjes in. Als hij de knappe serveerster Deborah (Lily James) ontmoet, zet hij alles op alles om haar te veroveren. Hiermee zet hij alleen wel zijn leven, vrijheid en grote liefde op het spel… Spannend!

Fun fact: in de film zijn een aantal nummers van Nederlandse componisten te horen!

De knappe Ansel Elgort kun je natuurlijk ook kennen van de zielige film The Fault in Our Stars.

Deel twee

Het eerste deel van Baby Driver was zo’n huge succes, dat een deel twee geen grote verrassing is. Voor de eerste film was een budget van 34 miljoen beschikbaar, terwijl de film uiteindelijk maar liefst 277 miljoen dollar opleverde. Say what?! Helaas weten we nog niet waar het tweede deel precies over zal gaan en wanneer hij in de bios zal draaien. Wel weten we dat de hele originele cast zal terugkeren!

Bekijk hier de trailer van deel 1.

LEES OOK:

Beeld: Baby Driver

Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen