WE CAN’T KEEP CALM! Ja, je leest het goed: de volledige(!) Friends-cast komt nog één keer bij elkaar voor een reünie op HBO Max en wij vertellen je al the deets over dit awesome nieuws!

Friends-reünie

Er gingen maandenlang geruchten rond dat er een reünie van Friends aan zat te komen. Gisteravond hebben HBO Max en de castleden dan ein-de-lijk bevestigd dat er écht een Friends-reünie aan zit te komen en blijer kun je ons niet maken! De Friends-reünie komt in de vorm van een special zonder script bij HBO Max. Vanaf de start van deze Amerikaanse streamingdienst, in mei, is deze special te zien voor abonnees.

Alle castleden

Alle zes de hoofdrolspelers keren 25 jaar(!) na de allereerste aflevering van Friends terug voor de reünie. Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) én David Schwimmer (Ross). Nadat de comedy serie in 2004 stopte, liet de cast weten geen behoefte te hebben om de serie nieuw leven in te blazen, maar vorig jaar november gingen de acteurs dan toch in gesprek over een reüniespecial en look where we are now.

HBO Max

Of we ook in Nederland deze speciale aflevering kunnen zien (en wanneer) is helaas nog niet bekend. De uitzendrechten van HBO-titels, waaronder deze nieuwe streamingdienst, zijn in handen van VodafoneZiggo, so we keep our fingers crossed!

LEES OOK:

Beeld: Friends