harry potter wizards unite

Er komt een Harry Potter-versie van Pokémon Go!

Je kent het spel vast wel: Pokémon Go was het tijdje hét spel van het moment en werkelijk iedereen speelde het. Nadat spelmaker Niantic nu naar drie jaar eindelijk een beetje is bijgekomen van hun daverende succes, komen ze nu met een gloednieuw spel; Harry Potter: Wizards Unite.

Harry Potter: Wizards Unite

In het spel bevindt je je volledig in de wereld van witches & wizards op Hogwarts. Het spel lijkt heel erg op Pokémon Go, omdat je ook hier bijzondere dingen kunt verzamelen door naar een locatie in de ‘echte’ wereld te gaan. Naast grote missies die met andere spelers moeten worden opgelost, gaat het spel ook veel minigames bevatten.

Release

Vanaf aanstaande vrijdag wordt Harry Potter: Wizards Unite gelanceerd in Amerika en Engeland. In Nieuw-Zeeland en Australië draaide eerder al testversies. Helaas moeten we in Nederland nog even wachten tot we ook deze nieuwe game kunnen spelen…

Wel is er een kans dat veel Android-gebruikers de game alsnog in Nederland kunnen downloaden door het spel als een los bestand (APK) te downloaden buiten de Google Play Store om. De game wordt langzaam in verschillende landen gereleased dus er is veel hoop dat ook wij deze zomer deze game kunnen downloaden!

Ondertussen kun je al quizzen bij welke Zweinstein afdeling jij hoort en lees je hier Harry Potter geheimen die je vast nog niet allemaal wist!

LEES OOK:

Beeld: Niantic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen