la casa de papel

Er komt een ‘La Casa de Papel’ escape room en jij kunt ‘m testen!

We kennen allemaal wel de bekende Spaanse Netflix serie La Casa de Papel, maar voor all you thrill-seekers en dare-devils out there komt er nu in Zwolle een Escape Room, die helemaal ingericht is rondom dit verhaal!

La Casa de Papel

Heb je onder een steen geleefd en mocht deze serie je toch op de een of andere manier ontgaan zijn, dan praten wij je graag even bij.

La Casa de Papel gaat over 8 Spaanse boeven die de grootste roof in de geschiedenis op hun naam hebben staan: de bezetting van de Koninklijke Munt in Spanje. Tijdens deze roof sluiten de 8 daders een groep gijzelaars én zichzelf op in de geldbank. Omdat in deze bank het geld gedrukt wordt, krijgen ze de mogelijkheid om onder leiding van ‘El Professor’ heel veel geld te drukken en alles via een zenuwslopende weg naar buiten smokkelen

In love met Spaanse series? Check dan ook vooral Élite en Alta mar!

Escape Room

In de nieuwe Escape Room in Zwolle ben je, net als in de serie, gegijzeld door mannen en vrouwen die De Munt willen beroven (uiteraard mét de welbekende maskers). Je moet binnen 60 minuten uit de kamer zien te ontsnappen door verschillende hints te zoeken en raadsels op te lossen. De kamer is voorzien van de nieuwste high tech snufjes en belooft dan ook veel goeds.

Testers

Vanaf 14 juni opent Het Papieren Huis in Zwolle haar deuren, maar goed nieuws: voor die tijd zoeken ze namelijk voor de gloednieuwe Escape Room een aantal testers! Zou jij het aandurven om op 5 en 7 juni een (gratis) test escaper te zijn? Voor meer info en inschrijvingen kun je hier terecht op de site.

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen