winx

Er komt een live-action serie van Winx Club en dit is de cast

Vorig jaar maakte Netflix al bekend dat er een live-action versie van de populaire kinderserie ‘Winx Club’ zou komen, en nu is ook bekend wie de cast zal zijn!

Fate: The Winx Saga

De Netflixserie zal ‘Fate: The Winx Saga’ gaan heten en in Ierland zijn momenteel al volop de opnames bezig. Het eerste seizoen zal gaan bestaan uit zes afleveringen van elk een uur en wordt gemaakt in samenwerking met de Italiaanse bedenker van Winx Club: Iginio Straffi. Winx Club gaat over een Bloom, een normaal meisje op aarde, tot ze op een dag ontdekt dat ze magische krachten heeft. Ze komt terecht op de magische kostschool Alfea, waar ze bevriend raakt met vier andere meisjes en leert omgaan met haar nieuwe krachten, terwijl ze ondertussen genoeg avonturen beleefd.

De remake zal veel gelijkenissen gaan hebben met de originele serie, maar zal ook toegankelijk zijn voor nieuwe fans.

Wist je dat er ook een live-action remake van Lady en de Vagebond komt?

De cast

So excited! Maar de vraag die ons nu allemaal bezighoudt; wie gaat wie spelen?! Nou, dat is nu gelukkig eindelijk bekend gemaakt.

winx

Bloom

De 21-jarige actrice Abigail Cowen zal de hoofdrol van Bloom op zich nemen. Abigail kun je onder andere kennen uit de Netflix serie The Chilling Adventures of Sabrina en is nu al onze nieuwse girlcrush!

 

Stella

De blonde Stella gaat gespeeld worden door Hannah van der Westhuysen.

 

Musa

De rol van Musa zal gespeeld worden door Elisha Applebaum. Fans waren helaas niet al te blij met deze casting, omdat Musa in het origineel Aziatisch zou zijn en niet blank.

 

Aisha/Layla

Aisha, of later Layla genoemd, gaat vertolkt worden door Precious Mustapha.

 

Geen Flora en Techna

Er is door fans al aardig wat commentaar gekomen over het feit dat Flora en Tecna helemaal niet te zien zouden zijn in de remake. In plaats daarvan zijn er een ‘Terra’ en een ‘Beatrix’ bijgekomen.

 

Terra

‘Terra’ wordt gespeeld door Eliot Salt.

Winx

 

Beatrix

De rol van Beatrix gaat Sadie Soverall spelen.

 

Winx Club

De nieuwe cast is nu al een super goed team! #squadgoals

 

Rest van de cast

Naast de Winx Club zelf, is er ook onder andere ook bekend gemaakt dat Danny Griffin de knappe Sky gaat spelen en Freddie Thorp de rol van Riven gaat aannemen.

 

Sky

 

Riven

 

Releasedatum

Wanneer de live-action remake van Winx Club op Netflix te zien is, is helaas nog niet bekend. Wel kunnen we er vanuit gaan dat dit pas in 2020 zal zijn. We can’t wait!

Wat vind jij van de nieuwe cast? 

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @elisha_applebaum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen