The politician

Er komt een nieuw seizoen van The Politician!

Vorige zomer kwam de nieuwe serie The Politician op Netflix en wij hadden ‘m in no-time uitgebinged. We moesten even wachten op een nieuw seizoen, maar nu is eindelijk bekend wanneer seizoen 2 op Netflix verschijnt!

The Politician

Mocht je The Politician niet hebben gezien, een kleine samenvatting:

Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië, wil al sinds zijn 7e president van Amerika worden. Mooi plan, maar daar moet hij wel eerst even het een en ander voor doen.

Om op zijn path to success te kunnen blijven, moet hij Student Body President zien te worden, een plek op Harvard weten te scoren én high school weten te overleven zonder zichzelf te verliezen in de gekkigheid van zijn losgeslagen klasgenoten.

 

*MAJOR SPOILER ALERT*

 

Seizoen 2

De finale van seizoen 1 gaf ons al een kleine glimpse van wat er gaat gebeuren in het nieuwe seizoen. We zagen hoe Payton Hobart president van de studentenraad wordt, maar in seizoen 2 komt er iets groters op zijn pad. Lukt het hem om senator in New York te worden? Hij moet het opnemen tegen politicus Dede Standish en haar chief of staff Hadassah Gold. En zullen Alice en Payton bij elkaar komen?

Wij spraken Ben Platt al uitgebreid over The Politician. Check hier het interview!

Releasedate

Omcirkel 19 juni maar groot in je agenda, want dan staat seizoen 2 op Netflix! Seizoen 1 nog niet gezien? Dan heb je nu nog een maand om ‘m te kijken. Go, go, go!

Check hier nog meer  series en films op Netflix die je echt gezien moet hebben.

Meerdere seizoenen

Elk seizoen van The Politician zal gaan over een bepaalde electie waaraan Payton meedoet. De show zal volgens The Hollywood Reporter uiteindelijk uit vijf seizoenen gaan bestaan. Misschien gaat Payton uiteindelijk wel voor president, who knows?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen