ted bundy

Er komt weer een nieuwe docu over creep Ted Bundy

De naam ‘Ted Bundy’ zegt ons waarschijnlijk allemaal inmiddels wel wat. Het waargebeurde verhaal over de seriemoordenaar werd vertaald in een Netflix serie (The Ted Bundy Tapes) én film (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile). En nu komt er weer een nieuwe documentaire!

Ted Bundy: Falling For a Killer

Na de successen van de film en serie over Ted Bundy, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (met Zac Efron) en The Ted Bundy Tapes, is het nu tijd voor een nieuwe documentaire. De nieuwe docu, Ted Bundy: Falling For a Killer, gaat meer interviews bevatten, waaronder interviews met Ted’s voormalige vriendin Elizabeth en haar dochter Molly. Zij zullen hun verhaal vertellen over hoe Ted was wanneer hij niet bezig was met het vermoorden en kidnappen van vrouwen. Op deze manier krijg je iets meer zicht in zijn privéleven. De twee hebben de afgelopen veertien jaar de spotlight geprobeerd te vermijden, maar doen nu toch hun verhaal.

Niet alleen Elizabeth en Molly worden geïnterviewd, ook slachtoffers die zijn aanvallen hebben overleefd zullen nu hun verhaal doen. Sommigen overlevenden doen voor het allereerst hun verhaal, dus het belooft weer een heftige serie te worden.

Release

Er is nog geen trailer of teaser van de serie uitgebracht, dus wat we er precies van kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Wel weten we dat de serie uit maar vijf afleveringen zal gaan bestaan. Omdat de nieuwe docu wordt uitgebracht door Amazon Prime, is ook nog niet zeker of we ‘m in Nederland kunnen bekijken. Ted Bundy: Falling For a Killer zal ergens in 2020 worden uitgebracht.

Zou jij deze nieuwe documentaire over Ted Bundy willen zien?

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen