percy jackson series

Er komt een Percy Jackson serie op Disney+!

Our dreams are finally coming true, want Percy Jackson creator en schrijver Rick Riordan heeft bekendgemaakt dat de populaire boekenreeks back to life komt in een nieuwe serie op Disney+!

Percy Jackson

‘Na veel werk en support van onze fans, komt Percy Jackson naar Disney+. Hierover later meer.’ vertelde hij in een video.

Kort daarna volgde deze statement van Rick:

‘Hey Percy Jackson fans. Het afgelopen decennium hebben jullie hard gewerkt om een bewerking van Percy’s world op het scherm te krijgen. Sommige van jullie stelden zelfs voor dat het een geweldige serie zou zijn voor Disney+. We couldn’t agree more! We kunnen in dit stadium niet veel zeggen, maar we zijn very excited met het idee van live-action serie in de hoogste kwaliteit, die de verhaallijn volgt van de originele Percy Jackson vijfdelige boekenreeks, te beginnen met The Lighting Thief als seizoen 1! Wees erop gerust dat Becky (zijn vrouw) en ik persoonlijk bij elk aspect van de show betrokken zullen zijn. Er komt nog veel meer nieuws aan in de toekomst, maar voor nu hebben we heel veel werk te doen! Hou je vast, demigods! It’s going to be a fantastic, exciting ride!’

Nog geen Disney+ account? Maak er hier eentje aan!

(de tekst gaat verder onder de video)

Fans zijn al campagne aan het voeren voor een TV serie gebaseerd op de boekenreeks sinds de Percy Jackson films op pauze werden gezet nadat de tweede movie uitkwam. De filmreeks veroorzaakte kritiek onder de fans over de grote verschillen in vergelijking met het boek.

Er is nog geen nieuws gedeeld over wanneer de productie van start gaat of wie de personages gaan spelen.

Maar be ready, want het ziet ernaar uit dat het niet heel lang meer gaan duren! Tot dan heb je in ieder geval de tijd om alle boeken nog een keertje te lezen.

Wist je dat er ook een docu-serie over the making of Frozen 2 op Disney+ komt?

percy jackson

Percy Jackson and the Lightning Thief – Rick Riordan €9,95 AKO

LEES OOK:

Beeld: Percy Jackson en Twitter 

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen