grease

Er komt een prequel film van Grease!

Iedereen kent de liedjes uit de film, de vetkuiven, Sandy’s lakleren pakje en de roze Pink Lady jasjes. Mocht je geen idee hebben over welke film het nu gaat, we’re talking about Grease. De film gaat ook wel een klein beetje terug in de tijd (41 jaar op precies te zijn), maar we zijn superexcited about de prequel film van Grease, waarin de summer romance van Danny en Sandy weer tot leven komt.

Summer nights

Een prequel is een deel van het verhaal waarin we meer te zien krijgen over bijvoorbeeld ‘de ontmoeting’ tussen twee geliefden of waarom een personage maar één been heeft. De prequel van de musicalfilm Grease, die voor nu de titel Summer Nights heeft gekregen, gaat over het moment dat de hoofdpersonages uit Grease – Sandy Olsson (Olivia Newton-John) en Danny Zuko (John Travolta) – elkaar voor het eerst ontmoetten tijdens een zomervakantie.

In de originele film kijken deze twee love birds daarop terug tijdens het liedje Summer Nights.

Tell me more, tell me more

Studio Paramount werkt aan de prequel van Grease en volgens de Hollywood Reporter is John August de ideale schrijver voor het script van de film. John heeft al veel grote films geschreven, zoals Charlie and the Choclate Factory, en is hij één van de schrijvers van de live action remake van Aladdin die dit jaar uitkomt!

De acteurs en de releasedatum van deze prequel zijn helaas nog niet bekend. Tot die tijd moeten we het nog maar met deze oude klassiekers doen!

De film is dus wel een beetje jeugdsentiment voor je ouders, maar des te leuker om ‘m samen te kijken!

LEES OOK:

(Fotografie: Instagram @gogreace)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen