The Hunger Games

Vandaag is het nieuwe prequel boek van The Hunger Games verschenen!

Vanochtend om 06:01 uur precies is het nieuwe prequel boek van ‘The Hunger Games’ uitgekomen! Dit keer is het verhaal alleen zónder Katniss, Peeta en Gale…

The Hunger Games prequel

Vandaag heeft Suzanne Collins, de schrijfster van The Hunger Games-boekenreeks, een nieuw verhaal uitgebracht! ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’, of in het Nederlands ‘De Ballade van Slangen en Zangvogels’, is een proloog en gaat dus terug in de tijd.

hunger games

Het boek kun je HIER scoren.

The Ballad of Songbirds and Snakes

Het verhaal speelt zich 65 jaar vóór het eerste boek af, op de vooravond van de tiende Hunger Games. We volgen de achttienjarige knappe en charming Coriolanus Snow (later president Snow, president van Panem) en zien zijn leven vóórdat hij de grote bad guy werd. Zijn familie heeft het moeilijk en z’n enige kans op roem en succes is het zijn van een mentor tijdens de spelen. Helaas krijgt hij de vernederende opdracht om mentor te zijn van de vrouwelijke tribuut uit District 12 (het laagste district). Terwijl in de arena wordt gevochten tot de dood, begint buiten de arena Coriolanus mee te leven met zijn tribuut en moet hij kiezen: de regels blijven volgen of overleven.

Verfilming

Of het nieuwe deel ook wordt verfilmd? Het lijkt erop van wel! Lionsgate, die de andere vier films van The Hunger Games ook heeft uitgebracht, gaf al aan niet te kunnen wachten tot het nieuwe boek wordt gepubliceerd.

Omdat we terug in de tijd gaan, zullen we ons geliefde drietal Katniss, Peeta en Gale helaas moeten missen. Wie er wel in een verfilming van het boek gaan spelen, is nog niet bekend.

Wist je dat het boek De Selectie’ ook wordt verfilmd?!

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard en Seventeen

Beeld: @TheHungerGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen