netflix sex education

Dit is de releasedatum van seizoen 2 van Sex Education!

Al seizoen 1 van de Netflix serie Sex Education gezien? Zo niet, ga dat dan ASAP doen!

Terwijl het eerste seizoen nog niet eens zo heel lang uit is, stond iedereen al te springen om een seizoen 2. En nu is the big news out: er komt daadwerkelijk een tweede seizoen, YAS! Hier is alles wat we weten over Sex Education seizoen 2.

Sex Education

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken is Sex Education geen saaie voorlichting en ook geen halve porno. Het is een grappige, interessante en een tikkeltje dramatische high school serie met superleuke personages aka een must see, seriously.

Kijkers zijn heel enthousiast over de serie aangezien het ook problemen rondom de LGBTQ community behandeld en onderwerpen zoals abortus, terwijl het verhaal nog steeds een hilarisch scenario blijft.

Seizoen 2

En nu heeft Netflix dus aangekondigd dat er een tweede seizoen zal verschijnen! Door middel van een very Mean Girls-like filmpje kwam het nieuws naar buiten. Ook al kunnen we uit de trailer nog niet veel opmaken van wat er gaat gebeuren in het nieuwe seizoen, zien we wel dat alle vaste personages zullen terugkeren. Wij zijn in ieder geval excited! 

Verschijningsdatum

Vandaag heeft Netflix eindelijk de release datum bekend gemaakt. De serie zal op 17 januari 2020 te zien zijn, dus we moeten nog heel even wachten voordat we herenigd worden met Otis, Maeve en Eric.

LEES OOK:

Fotografie: Netflix Sex Education

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen