aladdin

Er komt een tweede live-action film van aladdin!

Hoewel we nog maar nét zijn bijgekomen van de live-action remake van The Lion King, zijn onze gebeden al weer verhoord voor een volgende live-action Disneyfilm. Het is niet The Little Mermaid of Mulan, maar het is een vervolg op de live-action remake van Aladdin! Say whut?!

live-action vervolg op Aladdin

We just can’t. Er komen zo veel Disney remakes aan, dat we er bijna geen tijd meer voor overhouden! So Disney lovers, reunite (again), want de hitfilm Aladdin krijgt waarschijnlijk een tweede deel. Dit verklapte Dan Lin (een van de makers) aan de Amerikaanse nieuwswebsite Insider.

“Ik kan er nog niet veel over vertellen, maar we weten dat fans graag nog een Aladdin film willen zien, en we denken dat er nog veel verhalen te vertellen zijn.” vertelde Dan Lin. Wij als fans kunnen dus een compleet nieuwe verhaallijn verwachten, want volgens Dan Lin wordt heel anders dan de eerste film; “We gaan niet zomaar weer een remake maken.”

Het wachten is nu op Disney voor een releasedatum, maar tot die tijd kijken wij Aladdin gewoon nog een keer (of 10) opnieuw in de bioscoop!

LEES OOK: 

Beeld: Disney

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen