After

Er komt een vervolg op de film After

De tienerversie van Fifty Shades of Grey draait nog maar nét in de bios, maar er staat al een vervolg op de planning. Ja, je leest het goed, de film After krijgt een tweede deel: After We Collided.

Het verhaal van After

In After maken we kennis met Tessa (Josephine Langford). Tessa is de ideale dochter, heeft een leuke relatie en gaat goed op school. Dit alles verandert drastisch wanneer Tessa kennis maakt met Hardin (Hero Fiennes Tiffin). Hardin is de opposite van Tessa, namelijk mysterieus en een tikkeltje rebels. Tessa wordt meerdere malen gewaarschuwd om bij Hardin uit zijn buurt te blijven, maar de magnetische energie maakt dit onmogelijk.

CG! sprak Tessa én Hardin over de film. Het volledige interview lees je op blz 84 t/m 87 in de allernieuwste CG! die nu in de winkels ligt! 

Heb je trouwens al meegedaan met de winactie om kans te maken op een After-pakket?!

After We Collided

Degene die After al hebben gezien, zullen er massaal mee eens zijn dat we niet met zo’n open einde achter kunnen blijven. Onze gebeden zijn verhoord, want het verhaal van After krijgt een vervolg! Dit maakte de schrijfster van de After-boekenreeks, Anna Todd, bekend op Instagram. Op de foto is het script van het tweede deel te zien wat vernoemd is naar het tweede boek uit deze reeks: After We Collided. Anna schrijft bij de foto: ‘We krijgen een vervolg! Meer details volgen snel! Zoals jullie kunnen zien heb ik dit keer het script geschreven en ik ben zo excited om de pagina’s van het boek tot leven te brengen op een scherm!’

Kijk jij uit naar het tweede deel van After? Laat het ons weten op onze Instagram @cosmogirl_nl

LEES OOK:

Beeld: Instagram @aftermovie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen