gamen

Er komt in Amsterdam een speelhal van 1250 vierkante meter

Perfect voor een eerste date of voor een gezellig middagje met vriendinnen: de arcadehal. Een arcadehal is een speelhal vol met flipperkasten, pooltafels, airhockey and many more! En half november opent in Amsterdam een speelhal van 1250 vierkante meter!

Arcadehal

De nieuwe arcadehal in Amsterdam wordt de grootste speelhal van de Benelux: zo’n 1250 vierkante meter! De speelhal komt aan de Arena Boulevard (dichtbij de Ziggo Dome en Johan Cruijff Arena) en zal vanaf 14 november dagelijks van 12 uur ’s middags tot middernacht open zijn om je favo spellen te kunnen spelen.


Ook Lynn, die ons tips gaf voor de perfecte Insta-feed en Joann, die onze columns schrijft, hebben hier al heel wat games gespeeld.

Spelletjes

Maar welke spellen kunnen er dan allemaal gespeeld worden? In de hal komen klassieke spelletjes zoals Pac-man, Mario Kart  en airhockey, maar ook nieuwe games waarbij je bijvoorbeeld een VR-bril moet dragen.

Hou je niet van spelletjes? Dan kun je er ook gewoon Insta-worthy foto’s maken.

Gamestate

Dit is de zesde arcadehal van Gamestate. Woon je niet in Amsterdam, maar wil je wel naar een van deze speelhallen? Dit kan onder andere in Utrecht, Rotterdam en Den Haag!

Met wie wil jij naar de Gamestate Arena? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @gamestate_official

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen