Er komt ook een liveactionversie van The Hunchback of Notre Dame!

Alsof we ons niet al genoeg geblessed voelden met de komst van de live-action remake van The Lion King, Aladdin en Dumbo, voegt Disney er gewoon nog een classic aan toe! *hoor hier engelengezang* Welke? The Hunchback of Notre Dam! Of waarschijnlijk ken je deze film onder de titel ‘De klokkenluider van de Notre Dame’.

De inspiratie voor de remake komt volgens The Hollywood Reporter uit zowel het originele boek van Victor Hugo, als de geanimeerde Disney-film uit 1996. Verdere details zijn helaas nog niet bekend, maar wij doen alvast een vreugdedansje op bloten voeten ala Esmeralda.

 

Nog meer Disney!

Eerder kwam de live-action remake van Christoper Robin al uit en natuurlijk draait Mary Poppins nu in de bioscoop. Waar je by the way nog steeds een leuk pakket voor kunt winnen! Maar dat is nog niet alles. The Hunchback of Notre Dam is de veertiende titel die is toegevoegd aan de Disney remake to do lijst. Klik op de link als je wil weten welke Disney remakes er nog meer komen.

Bekijk ook meer Disney-nieuws, zoals de officiële trailer van The Lion King, en alle info over de remake van Lady en de Vagebond , Lilo & Stitch en Aladdin!

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Disney The Hunchback of Notre Dam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen