KJ Apa

Er komt weer een romantische film met KJ Apa in de hoofdrol

Of we ooit genoeg krijgen van KJ Apa? Nope! Ons hart maakte daarom een sprongetje van geluk toen we hoorden dat hij binnenkort weer op het filmdoek zal verschijnen…

I Still Believe

Zó heet de romcom waar Riverdale-ster KJ Apa de rol van singer-songwriter Jeremy Camp heeft gekregen. De film is gebaseerd op het waargebeurde liefdesverhaal van Jeremy Camp en zijn eerste vrouw Melissa Lynn Henning-Camp. In de film zien we hoe hij verliefd wordt op Melissa (Britt Robertson, die we onder anderen kennen van Under The Dome), maar vlak voordat Jeremy en Melissa elkaar het ja-woord geven wordt Melissa gediagnostiseerd met kanker. Jeremey krijgt te maken met liefde en verlies en ondervindt dat je nooit de hoop moet opgeven.

Trailer

Nieuwsgierig geworden naar de trailer? Lucky you! De trailer is gisteren uitgekomen en KJ Apa, ehh, I Still Believe is vanaf 30 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Kun je nog niet zo lang wachten om KJ Apa te zien shinen in een film? Check dan deze romcom waarin hij ook de hoofdrol speelt!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @kjapa @eastonschirra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen