after

Er zijn weer nieuwe steamy beelden van ‘After We Collided’!

After – aka de tienerversie van Fifty Shades of Grey – draaide alweer een tijd geleden in de bios en dit jaar is het eindelijk tijd voor deel 2: After We Collided, en hij is wederom smokin’ hot!

After We Collided

Van de eerste teaser van After We Collided gleden we al van onze stoelen af en nu is er nóg een clip online gezet uit de nieuwe film!

In het tweede deel – die hopelijk eind dit jaar uitkomt – veranderen er een aantal dingen tussen Tessa en Hardin. Zo krijgt Tessa een stageplek aangeboden en komt er een andere jongen in het spel. Ook maakt Dylan Sprouse een verschijning!

Check hier het interview met acteurs Hero Fiennes-Tiffin en Josephine Langford over hun steamy seksscènes in After.

1 jaar After

After is inmiddels al één jaar uit en om dat te vieren deelde het Twitter account van After een korte clip die we waarschijnlijk terug gaan zien in After We Collided.

In de video zien we Hardin samen met Tessa in een scène die wel heel steamy lijkt te worden… Genoeg gepraat, bekijk ‘m hieronder (en hallo, dat is zeker geen filmkus hoor. Wij zien tong!):

Het Twitter account deelde daarnaast nog meer cute behind the scenes foto’s van de twee! Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe deel uitkomt?

Lees hier alles wat je wil weten over Hero Fiennes-Tiffin en hier over Josephine Langford!

LEES OOK:

Bron: Teen Vogue

Beeld: After

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen