Harry Potter

Er zit een secret seksscène in één van de Harry Potter-films

Harry Potter films staan nou niet persé bekend om hun wilde of hete seksuele avonturen. In tegendeel, het meest seksuele wat we in Harry Potter-films hebben gezien is misschien de cute kus van Harry en Cho, Harry en Ginny of Ron en Hermelien. Maar nu schijnt een fan een geheime seksscène te hebben gevonden die wij dus blijkbaar al die tijd al over het hoofd hebben gezien!

Seksscène in Harry Potter

‘Dag ??? van de lockdown. Ik heb de geheime seksscène in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban gevonden’, zegt de Twitter-gebruiker in z’n tweet. Het is deze fan namelijk opgevallen dat er een heuse seksscène verstopt zit in de aftiteling van de Harry Potter-film.

Jup, op Marauder’s Map kun je hier namelijk allerlei bewegende voetjes zien van mensen, maar op gegeven moment zie je linksonder twee paar voeten in een merkwaardige positie…

QUIZ: Welk Harry Potter personage ben jij?

Seksscène of niet

Op de foto die de Twitter-gebruiker bij zijn tweet heeft geplaatst is te zien dat de twee paar voeten linksonder, precies in dezelfde positie staan als de kijkwijzer voor seks. En ja, deze scène is ook écht bedoeld als een seksscène en niets anders.

Rus Wetherell, die verantwoordelijk was voor de credits van films, had al in 2015 laten weten dat hij de voetjes als grap had toegevoegd. ‘Ik dacht dat het leuk zou zijn voor de volwassenen die de film kijken en dat kinderen het niet echt zouden begrijpen’, vertelde hij in een interview met The Huffington Post

Was het jou opgevallen?

harry potter

LEES OOK:

Beeld: ANP

Bron: Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen