Get yourself some popcorn, want vanavond om 22.00 uur begint het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Yay!

Ex on the Beach

De andere seizoenen gemist? Lucky you, dat wordt bingewatchen. Oké, laten we je eerst maar snel bijpraten: Ex on the Beach: Double Dutch draait om sex, lust, bedrog en wraak. Doe daarbij een vleugje humor en je hebt het perfecte programma. Acht singels gaan de vakantie van hun leven beleven. Alles lijkt goed te gaan, maar dan is daar de Tablet of Terror. Niemand is veilig, want je ex kan zomaar aanspoelen op het Thaise strand. Sommigen willen verzoening, terwijl anderen maar op een ding uit zijn: wraak. Het nieuwe seizoen zit vol legendarische mensen en het belooft weer juicy te worden. Om alvast in de stemming te komen stellen we de acht vrijgezellen aan je voor:

 

De mannen: Jorden, Nico, Alex en Roy (v.l.n.r.)

Alex

YES, he is back! We misten hem al na Temptation Island 2017. Hier op de redactie zijn we al excited om te zien welk drama er nu weer ontstaat. Plottwist: Alex belooft zich dit keer van zijn goede kant te laten zien. Zal dit goedkomen met een lading van exen?

Jorden

Playboy alert! Deze boy heeft meer dan vierhonderd bedpartners gehad en houd wel van een feestje. Zijn doel is om zo veel mogelijk girls in zijn bed te krijgen, maar of het hem ook gaat lukken?

Roy

De Belgische Roy verleidt het ene meisje na de ander. Bad hair-days zijn echt een no-go voor hem, maar voor feesten, vrouwen, voetbal en muziek mag je hem altijd storen. Niet alle girls zijn hier zo happy mee en het zou dus zomaar kunnen dat er een ex aanspoelt die wraak wil nemen.

Nico

Nico vindt zichzelf sportief, ijdel, flirterig en een feestvierder. Hij lijkt onschuldig maar ondertussen… Zo laat hij na een one-night-stand niets meer van zich horen en heeft daardoor regelmatig een stel boze girls voor zich staan. Zullen deze girls ook de weg naar de villa weten te vinden?

 

De vrouwen: Channah, Lie, Jamecia en Elodie (v.l.n.r.)

Elodie

Zoals een echte Hagenees neemt Elodie geen blad voor de mond. Ze komt er dan ook gewoon voor uit dat Jordi, uit het vorige seizoen, echt haar type is. Zal Jordi dit seizoen weer aanspoelen op de Thaise stranden of moet Elodie het doen met een look-a-like?

Channah

Momenteel is ze visagist en eventplanner, maar haar echte droom is piloot worden. Iedere week is ze weer in love met een ander. Enkele BN’ers staan zelfs al op haar lijst van exen. Zal ze in de villa haar nieuwe liefde vinden of komt de Tablet of Terror de boel verstoren?

Lie

She thinks big en als ze iemand op het oog heeft, dan laat ze het ook niet meer los. Tien jaar geleden kwam ze op het idee, dat ze heel veel tatoeages wilde laten zetten. Opvallend is dat de voorkant nog leeg is. De reden? Zoals Lie zelf zegt: ‘Enkel de voorkant houd ik vrij, want dat is hetgeen dat iemand vrouwelijk maakt.’. De sexy, cute en psycho Lie is snel jaloers en kan er echt niet tegen om afgewezen te worden, als dat maar goed gaat…

Jamecia

Samen met haar zus runt ze een beautysalon in Gent, maar in het weekend gaat ze helemaal los. Een shoot voor Playboy staat bovenaan haar bucket list. Haar droomman heeft ze al gespot, dat is Alex. Ja, de boy waar we het al over hadden boven in dit artikel.

Check Ex on the Beach: Double Dutch vanavond om 22.00u op MTV.

LEES OOK: