Films

Fan van Bridgerton? Deze 11 series en films moet je dan ook zeker kijken!

Kan jij net als wij ook geen genoeg krijgen van de nieuwe Netflix-serie Bridgerton? Dan weten we zeker dat je deze films of series net zo leuk gaat vinden!

1. Gossip Girl

De kans is groot dat je deze serie al een keer of honderd hebt gezien. In Gossip Girl maak je kennis met de elite van New York. That means lots of drama!

2. Younger

De ultieme drama-serie die het wachten op Bridgerton seizoen 2 een stuk minder lang laat duren! Te zien op Videoland.

3. For The People

In deze serie maak je kennis met een aanklager die niet van geintjes houdt. Sounds like someone we would love!

Take notes: 4x wijze levenslessen uit films

4. The Crown

Deze Netflix-serie is sowieso een must-see als je Bridgerton in één klap hebt uitgekeken. Fun fact: sommige scènes in The Crown zijn op dezelfde locaties als Bridgerton gefilmd (ook al speelt het verhaal in The Crown zich 100 jaar later af)!

5. Little Women

De film Little Women is gebaseerd op het gelijknamige boek van Louisa May Alcott en speelt zich af in de negentiende eeuw. De zusjes Jo, Meg, Amy en Beth groeien op in een maatschappij waar vrouwen nog niet zoveel een rechten hebben als nu. Het is een verhaal dat gaat over liefde, het volgen van dromen en hoe je ervoor moet vechten. De vier powervrouwen steunen elkaar door dik en dun.

En ook actrices in de film zijn echte power girls: Florence Pugh, Saoirse Ronan, Emma Watson, Laura Dern en Meryl Streep. Ook heeft Timothée Chalamet een rol in de film. Te zien op Netflix!

6. Victoria

Bridgerton heeft misschien Queen Charlotte, maar get ready om de echte koningin van Engeland te ontmoeten die toen in die tijd op de troon zat.

7. Emily In Paris

Hoewel het niet in Londen is, bevat deze serie al het leuke van Bridgerton: fashion, drama en seks – alleen dan in de 21ste eeuw.

Alles wat we weten over Emily in Paris seizoen 2!

8. Marie Antoinette

In deze film krijg je een kijkje in het leven van Marie Antoinette waarin ze zich klaarmaakt om koningin te worden. Hoewel haar leven er perfect uitziet, brengt dit toch een hoop drama met zich mee…

9. The Great Gatsby

Was je tijdens het kijken van Bridgerton fan van de feesten die werden gegeven? Dan zal je nog meer onder de indruk zijn van de feesten in The Great Gatsby.

10. To All The Boys I’ve Loved Before

Wie houdt er niet van een fake-love die misschien wel in echte liefde veranderd?

11. Pride & Prejudice

Deze romantische film speelt zich af in de 19e eeuw in Engeland, waarbij Mrs. Bennet haar dochters probeert uit te huwelijken aan rijke, invloedrijke mannen, inclusief de mysterieuze Mr. Darcy.

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Myronglobe
    Myronglobe
    Reactie: free dating sites [url="http://datingfreetns.com/?"]all free dating [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen