The last of us

Fan van The Walking Dead en Stranger Things? Dan moet je deze game spelen!

Houd jij van spannende series en films en dan met name The Walking Dead en Stranger Things? Dan gaat dit jouw nieuwe favo game worden! The Last Of Us Part II is het vervolg op de eerste game en komt deze maand al uit! Benieuwd waar de grote hype over gaat en de game zelf? Lees dan snel verder.

DISCLAIMER: De game is 18+ omdat het geweld en naaktheid bevat.

The Last Of Us

Het eerste deel van The Last Of Us, dat een aantal jaar geleden uitkwam, was al super populair. Er zijn een boel argumenten waarom de game zó goed is, maar wat er vooral uitspringt is de krachtige storyline.

Voor wie The Last Of Us niet kent: je speelt met het personage Joel, maar beleeft je avontuur samen met een meisje genaamd Ellie. Je speelt in een wereld waar een virus is uitgebroken dan mensen verandert in zombies. Je gaat helemaal op in de hartverscheurende storyline en het is ook niet voor niets dat de game een 10/10 krijgt.

Bevestigt deze Sims 5 leak dat de game er écht aan zit te komen?!

The Last Of Us Part II

Maar het verhaal is nog niet klaar. Het is zeven jaar later en het tweede deel van de Last Of Us is een feit en dichterbij dan ever. Bijna iedereen in de gamewereld is super hyped voor dit spel en de vraag is alleen of het net zo goed gaat worden als de eerste. Ook de graphics en de animaties zien er wederom supergoed uit.

Benieuwd? Zie hieronder de trailer:

LGBTQ+

Ondanks dat de game wereldwijd speelbaar zou moeten zijn, is het in sommige landen geblokkeerd wegens homoseksuele content. Bizar, maar niet overal zijn ze zo open en supportive over de LGBTQ+ community.

Het hoofdpersonage in The Last Of Us Part II, Ellie, is namelijk lesbisch en krijgt uiteindelijk een relatie met een meisje. Dit is iets wat we nog niet superveel tegen zijn gekomen in games, so good job Playstation en Naughty Dog (de game ontwikkelaars).

Keep in mind dat de game waarschuwt voor naaktheid en seksuele content, vandaar dat de game ook voor 18 jaar en ouder is.

Releasedatum

De game komt op 19 juni 2020 al uit op de Playstation 4 en zal €59,99 kosten. Je kan de game hier als pre-order kopen. Ga jij ‘m spelen?

LEES OOK:

Beeld: Playstation / Sony

Bron: IGN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen