Ariana Grande Starbucks

Fans boos op Ariana Grande

Ai ai ai, mensen zijn boos op Ariana. Ze zeggen dat haar moraal ver te zoeken. Maar waarom ze boos zijn? Koffie, haar nieuwe koffie.

The Cloud Macchiato

Vorige week liet CG! weten dat Ari gaat samenwerken met Starbucks voor een heerlijk nieuw koffietje, maar niet iedereen is zo blij als wij. Ariana is namelijk vegan en haar fans snappen dan ook niet zo goed waarom ze met deze wolkenkoffie op de markt komt. De koffie is namelijk voor een gedeelte gemaakt met eieren en de caramel drizzle met melk en als echte vegan mag je die natuurlijk niet eten of drinken. Mensen are blaming Ari for being fagan, oftewel een fake vegan.

Twitter Explosie

Een scherpe fan twitterde; ‘Ze is toch vegan? waarom promoot zij dan een niet-vegandrankje?’ Een barista van de koffieketen gaf ook toe dat het hele concept een beetje vreemd is. ‘Als een werknemer van Starbucks snap ik niet dat ze deze samenwerking aangaat, je kan het drankje namelijk niet veganvriendelijk maken. De melk heeft juist eieren erin, om het als een merengue eruit te laten zien.’

Vegan Ari

Ariana werd vegan in 2013, maar het is niet bekend of zij inmiddels van het veganpaard is afgestapt of dat zij nog steeds op de weg van diervriendelijk rijdt. Als je hierdoor een beetje Ari-beu bent, heb je gelukkig altijd Christina Aguilera nog en die komt dit jaar naar NL! 

Wat vind jij van Ariana en haar non-vegan drankje?

Ariana Grande

LEES OOK:

Fotografie: Instagram @arianagrande

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen