Game of Thrones

Fans hebben opnieuw een fout gespot in Game Of Thrones

Game Of Thrones is de laatste tijd regelmatig in het nieuws en niet in a positive way… De populaire serie dat zich afspeelt in de middeleeuwen maakt de ene na de andere fout die de fans niet over het hoofd zien.

Waterflesje

In aflevering vier van het laatste seizoen stond er al een beker Starbucks op tafel, en nu hebben de oplettende kijkers van de serie ook een flesje water gespot op het decor. HBO heeft een heel team die verantwoordelijk is voor het decor van GOT. Het budget voor de productie van het achtste seizoen kostte naar schatting ongeveer 90 miljoen dollar. Dat is zo’n 15 miljoen dollar per aflevering, dus dat er weer zo’n slordige fout gemaakt is, is dus best wel opmerkelijk.

Excuses

HBO heeft inmiddels de koffiebeker digitaal verwijderd en hun excuses aangeboden voor het slordige foutje. De Amerikaanse televisiezender heeft nog niet laten weten of dit ook met het flesje water gaat gebeuren. Benieuwd naar het flesje water? Check de video down below. Don’t worry: No spoiler alert.

Petitie

Fans van Game Of Thrones zijn zelfs zo negatief over de grand finale van het laatste seizoen dat er al miljoenen kijkers een petitie hebben getekend waarin HBO wordt verzocht om het achtste seizoen van GOT opnieuw te maken.

LEES OOK: 

Beeld: HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen