Fantastic Beasts 3

Fantastic Beast 3 komt in 2021 uit

Ben jij er nog steeds niet overheen dat de avonturen van Harry Potter voorbij zijn en kan jij dan ook niet wachten tot Newt weer op het witte doek verschijnt? Gelukkig heeft Warner Bros. nu het verlossende antwoord gegeven; Fantastic Beasts 3 draait op 12 november 2021 in de bios!

Wat kun je verwachten?

We zullen niet al te veel spoilen, maar de film belooft erg spannend te worden. Nu Grindelwald zichzelf heeft voorgesteld aan de dreuzelwereld, moeten Newt en Dumbledore (Perkamentus) een manier vinden om Grindelwald te verslaan en de wereld beschermen tegen een oorlog tussen dreuzels en tovenaars.

Nu klinkt dat natuurlijk erg dramatisch en als de absolute stand-off tussen goed en kwaad, maar JK Rowling heeft belooft dat de boekenserie wel vijf films krijgt. Of dit betekent dat dit het einde is van Grindelwald of dat er een enorme plottwist komt en Newt besluit dat ‘ie dreuzels ook niet zo mag, is verscholen achter de onzichtbaarheidsmantel. Wat we wel weten is dat we nog meer over de Huffelpuffer en z’n vrienden te weten zullen komen.

Voor sneakpeaks moeten we nog even wachten, want de productie is nog niet eens begonnen. Die gaat pas van start in februari 2020. Om jezelf helemaal klaar te maken, kun je alvast even testen of je alles weet van de magische wereld. En check meteen eventjes of je aan de kant van Newt zou staan of toch meer naar Grindewald neigt.

Hoe dan ook, we’ll keep you updated voor meer nieuws. Dus houd de site in de gaten!

LEES OOK

Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen