Fantastic Beasts

Fantastic Beasts 3 is coming and we can’t wait!

Fans van Fantastic Beasts opgelet! Er is officieel groen licht gegeven voor een derde film. De nieuwe film zal de characters meenemen naar een plek waar ze nog nooit zijn geweest; Brazilië. Ook is de releasedatum al bekend, so keep on reading!

Fantastic Beasts 3

Say what?! De derde film van Fantastic Beasts zal plaatsvinden in Brazilië en de characters zullen hier een nieuwe cultuur van wizarding ontdekken. De eerste film speelde zich af in NYC, de tweede film in Parijs en de derde film vindt dus plaats in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

Volgens Deadline, zien we Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler en Katherine Waterston allemaal weer terug. Jessica Williams, die Professor Eulalie ‘Lally’ Hicks speelde in de tweede film, zal in de derde film een grotere rol gaan spelen.

Releasedatum

De opnames van Fantastic Beasts 3 zijn al meerdere keren uitgesteld. Eerst zouden ze afgelopen zomer beginnen met filmen, maar werd het uitgesteld naar de herfst. Helaas zijn de opnames nu weer verschoven naar het voorjaar van 2020. De releasedatum staat op 12 november 2021. Nog even wachten dus…

Helaas is er nog geen trailer, story line of officiële titel bekend, maar dát er een Fantastic Beast 3 komt, staat in ieder geval vast!

 

LEES OOK:

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen