Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

We hebben een juicy update over Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald!

Wat doe je als je echt niet meer kunt wachten tot sequel op Fantastic Beasts and Where to Find Them in de bioscoop? Juist, speculeren over wat er allemaal gaat gebeuren in de film.

Gelukkig zijn er al wat sneaky deets vrijgegeven, waaronder de eerste full-length trailer. Maar, nu is er nog een update over de movie… We krijgen namelijk (een vaag) antwoord op de vraag:

Gaat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald dieper in op Dumbledore’s geaardheid en zijn relatie met Grindelwald?

J.K. Rowling verklapte jaren geleden dat Dumbledore homoseksueel is en verliefd was op Grindelwald. Maar ondanks het feit dat Fantastic Beasts zich grotendeels focust op de jonge versies van de twee, wordt Dumbledore’s geaardheid niet uitgebreid behandeld in de film. Tot teleurstelling van de fans. Dat bevestigde regisseur David Yates in een interview met Entertainment Weekly.

‘Het wordt niet nadrukkelijk besproken,’ zei David. ‘Ik denk dat alle fans al op de hoogte zijn van die romance. Dumbledore had een heel intense relatie met Grindelwald toen ze jonge mannen waren. Ze werden verliefd op elkaars geest, ideologie en elkaar.’

En met die opmerking zijn de fans niet heel blij. Wat J.K. Rowling weer een beetje boos maakte. Dus tweette ze destijds:

En zo drogen in één klap onze gay tears op, want stiekem begint het er toch op te lijken dat Dumbledore’s ‘deepest, most desperate desire’ wél voorbij komt in de film. WHAT?! 

Snap jij ‘t nog? Wij niet helemaal. Maar goed, als iemand goed is in teasen, is het miss Rowling wel. En de enige oplossing die we voor de hand hebben, is obsessief de nieuwe trailer checken en geduldig afwachten tot het 14 november is. Dan draait Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscoop.

Lees ook: Hier is dan eindelijk de eerste trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald!

Fotografie: Warner Bros.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen