FIFA

FIFA 19 komt met ‘Women World Cup Mode’

Al jarenlang kunnen we met Ronaldo of Messi de voetbalcup in FIFA winnen, maar in de nieuwste versie van de game kunnen we nu ook met alle vrouwelijke voetbalteams de grote bekerfinale spelen!

Vrouwenteams

Dat vrouwen net zo goed kunnen voetballen als de mannen, hebben onze Oranje Leeuwinnen in 2017 wel bewezen toen ze de finale wonnen. Met het aankomend WK, die 7 juni van start gaat, en het nieuwe FIFA spel, zag EA Games de kans om de vrouwen een plekje in hun ensemble te geven. Je kan net zoals de meiden in team Oranje met je eigen girlgroup strijden om de virtuele beker. Je zult wel moeten tossen om welk team jullie spelen, want Nederland kan niet spelen tegen Nederland.

FIFABron: EA

De Game

FIFA heeft de game woensdag 29 mei een update gegeven, zodat iedereen die wil, het WK in Lyon kan naspelen. EA Games heeft echte vrouwelijke voetballers gebruikt voor de bewegingen en gezichtsuitdrukkingen en hierdoor lijkt het net echt! In een zwarte bodysuit met witte bolletjes worden de bewegingen vertaald naar de computer, Om nog meer het gevoel van Football la Féminin te geven, zijn de authentieke logo’s, tenues, reclameborden en natuurlijk de trofee inbegrepen.

Misschien kan deze nieuwe modus je overhalen om nu een keertje wél mee te spelen als je vriend of broer(tje) een potje FIFA aan het spelen is 😉 Het spel is te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Aangezien je zelf nu in een virtueel Lyon kunt staan, kunnen jij en je BFF’s natuurlijk ook een ander tripje boeken naar een Franse bestemming!

FIFABron: EA

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen