Filmtip: All The Bright Places

Heb je wel weer eens zin in een romantische film? Dan is de film All the Bright Places voor jou echt een must see! Wil je meer te weten komen over deze film? Read on!

All The Bright Places

Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek die in 2015 uitkwam, schreven door Jennifer Niven. In de film wordt Theodore verliefd op de mysterieuze Violet. De laatste tijd zit Violet nogal in een donker dal, maar dan ontmoet ze Theodore. Na elkaar beter te leren kennen worden ze verliefd en veranderen hun levens compleet. Toch is niets wat het lijkt. Wat Violet namelijk niet weet, is dat Theodore soms een heel ander persoon is en zichzelf af en toe verliest wanneer hij last heeft van dark moments. Iedereen waarschuwt Violet dat hij gevaarlijk is, maar zij gelooft het niet. In dit spannende yet romantische verhaal wordt het duidelijk of hun liefde sterk genoeg is. Ze hebben ups en downs, maar liefde overwint alles, toch?

Releasedatum

Nieuwsgierig geworden naar deze love story? Bekijk dan alvast de trailer! helaas moeten we nog wel even wachten tot we deze film kunnen zien, want vanaf 28 februari staat ‘ie op Netflix.

Benieuwd naar wat er allemaal nog meer op Netflix komt? Check hier wat er op Netflix verschijnt in februari.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen