Love, Simon

10x Films die je in 2018 moet zien

Alsof we nog niet genoeg hadden om naar uit te kijken (is het te vroeg om al over de zomervakantie te dromen?); dit zijn alle films die we in 2018 kunnen verwachten – en het liefst NU al willen zien.

Van The Greatest Showman, die als kerstcadeautje in de vakantie al stiekem uitkwam, tot The Nutcracker, Mamma Mia! 2, Love, Simon en nog veel meer. Mark the dates in your calendar, babes! 

Pssst… Meer The Greatest Showman? Ren dan op 16 januari naar de winkels voor CG! #01. CG!’s Ivana vloog namelijk naar Londen om gezellig te kletsen met Zac Efron en Zendaya, en die interviews lees je dan!

Nu in de bioscoop: The Greatest Showman 

Je nieuwe favoriete film. The Greatest Showman vertelt het verhaal van P.T. Barnum, de man die zich van niets wist te ontwikkelen tot het geniale brein achter de grootste show ter wereld. Nog leuker: dit alles wordt in een super muzikaal jasje gestoken, en ja, je wil bij alle nummers meezingen – en dansen. Nog nog nog leuker: Zac Efron en Zendaya shinen naast Hugh Jackman in de hoofdrol. Forever obsessed. 

25 januari: The Maze Runner: The Death Cure

In dit allerlaatste deel van de The Maze Runner-saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Gladers op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de ~ legendary ~ Last City. Dit labyrint wordt gecontroleerd door WCKD. Dat maakt het misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Uh-oh… Maar als je er levend uitkomt? Dan krijg je antwoorden op de vragen die de Gladers hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

8 maart: A Wrinkle In Time

Jaaaaaa, een nieuwe Disney-film! A Wrinkle In Time is de verfilming van het gelijknamige boek en gaat over Meg Murry. Haar astrofysische vader wordt op een andere planeet gevangen gehouden. Samen met haar broer, klasgenoot en drie gidsen, probeert ze hem vrij te krijgen. Willen we zien.

19 april: Midnight Sun

Bella Thorne en Patrick Schwarzenegger, we shippen jullie. In Midnight Sun spelen ze namelijk het schattigste stelletje ever. De film draait om de 17-jarige Katie, die thuisgebonden is door een zeldzame ziekte waardoor zelfs het kleinste straaltje zonlicht dodelijk kan zijn. Als ze Charlie ontmoet, gaan de twee een romantische zomer tegemoet. Dat wordt janken!

21 juni: Ocean’s 8

Jep, de spin-off van de andere Oceans-films. Je weet wel, die met George Clooney, Brad Pitt en allemaal andere mannen. Maar omdat vrouwen natuurlijk minstens zo bad-ass zijn, pakken in Ocean’s 8 de chicks de leiding. De zus van Danny Ocean roept een groep dievegges op om samen de halsketting van een gemene galerij-eigenaar te stelen. En met Sandra Bullock, Rihanna, Anne Hathaway en nog veel meer powerbabes in de hoofdrol, weten we nu al zeker dat dit één groot fest of awesomeness gaat worden.

Zomer: Love, Simon

Nick Robinson en Katherine Langford samen in één film: we heart it already. Het verhaal? Iedereen verdient een geweldig liefdesverhaal. Maar voor de 17-jarige Simon is het een beetje ingewikkelder. Hij staat op het punt om zijn familie en vrienden te vertellen dat hij homoseksueel is. Totdat een persoonlijke e-mail in de verkeerde handen terecht komt en hij gechanteerd wordt.

19 juli: Mamma Mia! 2: Here We Go Again

De prequel van Mamma Mia 1, need we say more? Dachten wij ook.

2 november: The Nutcracker and the Four Realms

Nog. Meer. Disney. Wat een jaar! The Nutcracker vertelt het verhaal van – surprise – de Notenkraker. De jonge Clara krijgt van haar peetvader op Kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker. Als het meisje er op klokslag twaalf uur naar kijkt, komt ze terecht in een magische wereld waarin een oorlog woedt tussen soldaten van peperkoek en een leger van muizen. Little does Clara know, dat zij binnenkort zelf ook in een oorlog moet strijden.

15 november: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

We moeten er lang op wachten, maar dude, wat hebben we het er voor over. Dit tweede deel van Fantastic Beasts gaat verder waar deel 1 gestopt is. Heb je de film nog niet gezien? Speciaal voor jou houden we de spoilers voor ons, maar ga ‘m pls als de wiedeweerga kijken. You’ll love it. 

25 december: Mary Poppins Returns

WAT?! NOG EEN DISNEY-FILM?! You bet your ass. Mary Poppins Returns is het muzikale vervolg op de film die in 1964 werd uitgebracht door Disney. Samen met Emily Blunt, Colin Firth, Meryl Streep en many more, maken we een sprong van 25 jaar vooruit. Op de release moeten we nog een kleine eeuwigheid wachten, maar hey, beter iets dan niets toch?

Lees ook: Dit zijn de eerste beelden van Riverdale seizoen 2B!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen