After film

Filmtip: After

Als je ooit van Fifty Shades Of Grey hebt gehoord, of zelfs hebt gezien, dan herken je deze film misschien wel. Het wordt namelijk ook wel de young version ervan genoemd. Waarbij Fifty Shades ging om het verbreden van Anastasia en Christian hun intimiteit, gaat After om het begin. Oftewel your first.  After your first zal het leven namelijk nooit meer hetzelfde zijn, volgens de film dan! Na het zien van de trailer zijn wij in elk geval hooked.
 

Waar gaat After over?

Tessa (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol big ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat.

Heb jij zin in een goede huilbui? 13X de zieligste films!

 
Wanneer ze de mysterieuze, en uberknappe, Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin? After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen