All You Need Is Love film

Filmtip: All You Need Is Love

Wat is leuker dan op Kerstavond (of sinds kort weer op zaterdagavond) All You Need Is Love kijken? Juist, All You Need Is Love in de bioscoop kijken, nog ver voordat het kerst is!

Volgende maand komt namelijk de enige echte All You Need Is Love bioscoopfilm uit. Met verhalen die je van het heerlijke tv-programma gewend bent, maar dan stiekem in scene gezet.

De film gaat over Maarten ter Horst. Hij is de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, maar verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Vinden we nu al helemaal amazing. En dan hebben we het nog niet eens over de liefdesverhalen die in de film voorbij komen…

De trailer geeft je alvast een kleine sneak peek, op de film moeten we nog heel even wachten. Deze komt 6 december uit. Can’t wait!

Lees ook: Serietip – Chilling Adventures of Sabrina

Fotografie: Dutch FilmWorks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen