Barb And Star

Filmtip: Barb and Star Go to Vista Del Mar

Wil jij weer even een goede film om naar uit te kijken? We got you! De filmtip van deze week is de hilarische komedie Barb and Star Go to Vista Del Mar met Kristen Wiig en Annie Mumolo. Lees hieronder alle deets!

Barb and Star Go to Vista Del Mar

Barb (Annie Mumolo bekend van Bad Moms) en Star (Kristen Wiig bekend van Bridesmaids) besluiten om voor het eerst in hun leven hun woonplaats Medwisten ter verlaten. De beste vriendinnen gaan op vakantie naar Vista Del Mar in Florida en eenmaal daar komen zij terecht in een rollercoaster vol avontuur en liefde. Speaking about liefde, did we mention dat Fifty Shades Jamie Dornan ook in deze film zit? Wanneer de meiden betrokken raken bij een kwaadaardige samenzwering om de hele stad te vermoorden, moet Barb en Star een manier vinden om dit op te lossen. Als dat maar goed gaat…

Check ook deze filmtip: The Rythm Section met Blake Lively

Trailer en releasedatum

De film Barb and Star Go to Vista Del Mar zal vanaf 07 mei op Pathe thuis te zien zijn. Wanneer de film op andere streamingdiensten verschijnt in nog niet bekend. Check hieronder alvast de hilarische trailer!

Check hier de videoclip van de song van Jamie Dornan!

Bekijk ook: Er komen VEEL nieuwe Marvel-films aan!

Beeld: @barbandstar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen